Minden rendben van

Minden rendben van

Második regényem. Semmi kaland. Kisimult világlátás változó tükrökben.

Jó lett. Nagyon szeretem olvasni, újraolvasni.

Áll egy hajó egy öbölben, valahol az Adrián. Rajta és körülötte zajlik a történet. Sok beszélgetéssel komoly és könnyed kérdésekről. Talán pár felismeréssel is. Valami azért a történetben is eljut A-ból B-be, de a vibráló feszültséget nem itt fogod találni. Ellenkezőleg!

A fülszövege így hangzik:

Szeretnéd, ha minden rendben lenne az életedben?

Minden. Tényleg minden. … Igen, még az is!

Jó lenne?

Egy nagy hatású spirituális tanítótól hallottam az alábbi gondolatot: Ha elvárjuk egy történettől, hogy problémák sorakozzanak benne, mert amiben semmi bonyodalom sincs, az a történet nem érdekelne, vagy egyenesen bosszantana, akkor vajon mire számíthatunk az életünk történetében? Nem szükségszerűen problémákra? A fenti gondolat hatása alatt elhatároztam, írok egy olyan regényt, amiben nem lesz bonyodalom, s folyton minden rendben lesz.
Majdnem sikerült.
Íródott viszont egy megnyugtató történet, mely egy nagy hatású spirituális tanító példáján és beszélgetésein át ad sugallatot, milyen hozzáállással éljük úgy az életünket, hogy „ettől meg attól a problémától” függetlenül jól érezzük magunkat. Az olvasmány, hiszem, hogy nem csak elgondolkodtató lesz, hanem olyan ellazító hatással is lehet, amire még a legerősebb antidepresszánsok sem képesek. Bízom benne, sok olvasónak segít majd egyre többször azt érezni: Minden rendben van.

Ez a könyv a béke szigete. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné újra visszakapni a gondtalan lelkiállapotot és a csendes elmét.
Mély bölcsességgel átitatott kikapcsolódás vár rád.
– Gyurkó Zolt, bioenergetikus, meditációs tréner, spirit.hu

Remek stílusban írt, értékes mű! Szerintem ez a könyv magával ragadó lesz azok számára, akiknek például Eckhart Tolle a „Mester”.
– Domján Gábor, agykontroll oktató

Nem egy sodró lendületű, fordulatos történetre kell számítani tehát.

Olvass itt bele kicsit.

A könyv azért íródott, hogy az olvasót egy kicsit elgondolkodtassa, és nyugalomra hangolja. Engedje megmártózni valamiben, ami jó. Hátha kedve támad valami jóhoz. Olyanhoz ami neki jó. Hisz mind másra vagyunk teremtve, de a jó hozzáállás ugyanaz.

Az olvasók számára az lesz a legnagyobb kihívás (s egyben olvasói szűrő is), hogy tudnak-e azonosulni egy olyan szereplővel aki nem csak idealizált körülmények között lehet, de úgy általában is köszöni, jól van. Minden helyzetében, de főleg most. Mert szenvedéseinket sokkal komolyabban vesszük mint örömeinket. Ennek ellenkezőjére is szeretne tanítani a könyv.

Ha már olvastad nézz be a könyv facebook csoportjába

2016 őszén kezdtem az első feljegyzéseket, az írás-gépelés-szerkesztés dandárja 2017-2018-ban zajlott. 2019 februárjában adtam béta olvasóknak, utána szerkesztőnek, végül 2020 tavaszára lett a szöveg késznek mondott. Alaposan átszűrtem, kilenc nyomtatott változatot olvastam át, és firkáltam össze.

Kilenc kézirat és három béta olvasó példány nyomtatva 2018-2020

A könyv 2020 júliusában elkészült. Jó kézbe fogni. Kemény táblás, a borítója, színei (engem) elbűvölnek. Nem csak mert a borítónak való képeket én találtam, és én montíroztam össze. Hanem mert tényleg nagyon szép lett.

A könyvesboltokban szeptembertől kapható, 3500 Ft-ért. Pl itt a Bookline-on

Tőlem 3000-ért veheted meg veszprémi átadással, vagy postázom és költséget én állom, ha egyet veszel előre utalva, (elmegy levélként sima lassú postával). Ha többet veszel, 2500 Ft darabja, de futár viszi, és hozzájön a plusz 1000 Ft postaköltség Foxpost automatába, vagy 1500 Ft címre.

Viszont, ha E-könyvet is olvasol, akkor ingyen elolvashatod. Ha most feliratkozol a blogomra, letöltheted ingyenes e-könyv formátumban az egészet. Itt tudsz feliratkozni.

A blog feliratkozói most ingyen letölthetik e-könyvben az új regényemet.

Nem leszel leöntve emailekkel, inkább ritkán küldök, de jót.