Rövid Bemutatkozás

Nevem Kállai Szilárd, Veszprémben élek. Feleségemmel és két gyerkőccel. A gyerekek 2002-es és 2004-es kiadások, én 1974-es.

Író vagyok. Az írásaimban s az olvasmányaimban is a komolyabb témák foglalkoztatnak. Érdekel a világ, a társadalom, a gazdaság működése, a történelem, s mindebben az ember.

Megjelent már két regényem, de nem ettől vagyok író, hanem a belső hajtóerő miatt, meg a sok teleírt papír miatt. De munka melletti író vagyok. (Igen, ez az író háromszor leírva szóismétlésként hangozhat, de nekem jól esik leírni, hogy író vagyok. Ötször is.)

Egy nagy bankban projektfinanszírozással foglalkozom. Ez az egyik legjobb dolog, amit egy bankban csinálni lehet. Változatos, és kreativitást is igényel. Nem az a tipikus izé, amit Kedves Olvasó joggal hiszel a bankon belüli munkáról.

Régóta foglalkozom szépirodalmi könyvkiadással is, Eötvös Károly néhány könyvét adtuk ki sikerrel.

Szeretem a jó könyveket, a jó borokat, a Balatont és az Adriát is. Nincs tévénk 2006 óta, nem szeretek híreket, cukros ételeket és gyorséttermi kaját fogyasztani.

Azért írok, hogy ezzel átadjak a tudásomból és a gondolataimból. Hogy rácsodálkozásra, elgondolkodásra késztessem az olvasót. Blogot pedig azért, mert azt sokkal könnyebb, mint regényt 😉

Köszönöm a figyelmet! Ha pedig fel vagy készülve egy wikipédia-szócikk alaposságú bemutatkozásra is, kattints ide.

Esetleg nézz körül a főoldalon.

Ha a fenti profilkép szerinted nem elég komoly, itt lent láthatod a korábbit, itt pedig az a tizenegy, amikből a mostani kép kiválasztásra került.


close

A blog feliratkozói most ingyen letölthetik e-könyvben az új regényemet.

Nem leszel leöntve emailekkel, inkább ritkán küldök, de jót.