Az „elnyomott oldalakról”

Írtam korábban, hogy az új regényem nyomdai munkái során egyes könyvek nem úgy sikerültek, hogy forgalomba hozzuk őket. A kis nyomdai hiba nem teszi olvashatatlanná a könyvet, de a kereskedelmi forgalomba hozását már akadályozná: Sok oldalon a hatodik-tizenkettedik sor nyomása kicsit megroggyant, a betűk kicsit elmosottabbak lettek.

Mivel többen is szeretnék látni, hogy is néz ki ez, készítettem néhány képet. Ez első mindig olyan könyvről készült, ahol az érintett sorok megcsúsztak.

A cím közepén vízszintesen minden betű megroggyan kicsit. A betűk „szőrösebbek”
Itt a cím éles (amennyire a mobiltelefonos fotó engedi)
A „Ne idd” sorban a kicsit megcsúszott betűk. Onnantól lefelé a betűk elmosottabbak.
Ugyanez élesben
megcsúszott betűk a „vízen időnként …” sorban, s kicsit elmosottabb szélű betűk onnan lefelé pár soron át. (a kép közepe már az exponálás hibájából nem éles)
Élesen nyomott betűk (a kép közepe már az exponálás hibájából nem éles)

Ki-ki döntse el, hogy neki ezek a nyomdai hibák beleférnek-e. A szöveg nem olyan szép amilyennek kellene lennie, de igazából olvasható. Ilyen könyvhöz ingyen hozzájuthatsz, amíg van még belőle.

Szólj tehát, ha kérsz ingyenes példányt! Egy-három darabot tudok küldeni, egységes postaköltséggel. A Foxpost postaköltségére utalj 1500 Ft-ot, ha címre kéred, és 1000 Ft-ot ha Foxpost automatába.

A blog feliratkozói most ingyen letölthetik e-könyvben az új regényemet.

Nem leszel leöntve emailekkel, inkább ritkán küldök, de jót.