Könyvkiadás

Vettem a bátorságot, és kiadtam egy könyvet, aztán úgy is maradtam. Kezdődött 2006-ban Eötvös Károly Nagy Balatonos Könyvével, szerelemből. Aztán jött a többi. Lásd a listát lent. Azóta már alapítvány keretében is foglalkozunk Eötvös hagyományápolásával.

Eddig kiadtam, gondoztam tíz könyvet:

Eötvös Károly: Utazás a Balaton körül — Az 1900-as bestseller újra népszerű. Ebben én is sokat tettem. Ezért adtam ki. Keresik, újra és újra. 2006 óra kb nyolcszor újra nyomva. Ezt a könyvet hívom néha a Nagy Balatonos Könyvnek az írásaimban.

Eötvös Károly: A balatoni utazás vége — hat évvel az előző után jelentette meg a Révai 1906-ban. Ebben tovább sztorizik Eötvös, és többek közt megemlíti, hogy előző könyve nagy hatással volt a balatoni fürdőélet fellendülésére.

Eötvös Károly: Bakonyi utazás. — Bakonyi és Veszprém-környéki anekdoták. Ezzel teljes a Veszprém Vármegye Trilógia

Eötvös Károly: A Nagy Év apró emlékei — 1848-as történetek valós eseményekről, a kisemberek szemével. Már nincs belőle.

Ausztria Nekünk — novella- és verspályázatot hirdettünk, annak java került a kis könyvbe. Rajtunk maradt… be kéne már zúzatni… Pedig álnéven én is írtam bele egyet….

Eötvös Károly: Füredi Anekdotafüzér — válogatás a két balatonos könyvből

Eötvös Károly: Badacsonyi Anekdotafüzér — válogatás a két balatonos könyvből

Baumann Miklós: Keletkezés vagy teremtés — a különleges biokémia professzor úr különleges könyve. A materialista keletkezés elméletek tudományos cáfolatával.  Különleges ismertségére büszke vagyok, általa lehetek egy kézfogásnyi közelségre Hamvas Bélához. Megtetszett a kézirata, megszerveztem 2013-ban a kiadását. Mostanában már ritkaság volt, de kis példányszámban újra elérhető.

Constatninus A.P.: 2221, Szigorúan szabados viszonyok — Disztópa a matriarchátus által uralt jövőből. Ezt a regényt én írtam. 

Constatninus A.P.: Minden rendben van — Szintén saját művem. Bővebben itt a honlapon.

A könyvkiadásról és Eötvös Károlyról 2015-ben a Duna TV is megkérdezett, bár nem sokat engedtek szóhoz jutni.

A blog feliratkozói most ingyen letölthetik e-könyvben az új regényemet.

Nem leszel leöntve emailekkel, inkább ritkán küldök, de jót.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szólj hozzá lent!x